Nya dörrar till hemmet

Många hundägare kan säkert känna igen att dörrarna blir slitna fortare i jämförelse med de som inte har hund. Det är till exempel vanligt att hunden öppnar dörrarna själv med nosen eller med tassen, vilket ger rivmärken och slitage. För att inte nämna smuts. Därför kan det vara en bra idé att byta ut hemmets slitna dörrar för att du och din hund ska trivas bättre.

Köp innerdörrar på nätet

Gkdoor finner du ett brett utbud av olika typer av innerdörrar i deras webbshop på nätet. Där kan du se flera varianter av dörrar som kommer passa utmärkt in i ditt hem. Dörrarna är svensktillverkade och rejäla. För att inte nämna hur snygga de är. De kommer i olika färger, till exempel vit och trä, vilket är färger som passar in i de flesta hem. Du kan se dörrarnas olika mått på hemsidan för att du på så sätt ska kunna hitta dörrar i rätt mått. Om du inte vet storleken på dina dörrar kan du enkelt ta reda på det genom att använda en måttstock. När du har hittat dörrar som du tycker är fina och är av rätt mått kan du lägga din beställning. Om dörrarna finns på lager tar det fem dagar innan de skickas till dig och ytterligare ett par dagar innan de levereras. Men många gånger är innerdörrar beställningsvaror och därför behöver Gkdoor tillverka dörrarna innan de kan levereras. Oftast tar det 5-6 veckor. Därför är det bra om du ligger i framkant och ser till att lägga din beställning så snart du kan för att du ska få hem dina dörrar inom en snar framtid.
Att montera dörrarna på plats är enkelt och du och din hund kommer få in en förnyelse i hemmet, vilket gör att ni kommer trivas bättre.

Relaterade inlägg